Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inspector Antifrauda din Capitala, trimis in judecata pentru luare de mita

Adevărul Adevărul,
Inspector Antifrauda din Capitala, trimis in judecata pentru luare de mita

Dan Constantin Iarim, inspector antifrauda in cadrul Directiei Generale Antifrauda Fiscala Directia Regionala Antifrauda Fiscala Bucuresti, a fost trimis in judecata. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) il acuza de luare de mita. continuă pe Adevărul

Inspector antifrauda din Bucuresti, trimis in judecata in stare de arest pentru luare de mita

Procurori ai DNA l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Dan-Constantin Iarim, inspector antifrauda la Directia Regionala Antifrauda Fiscala Bucuresti, sub aspectul savarsirii a doua infractiuni de luare de mita, arata un comunicat emis de DNA.

Inspector antifrauda din Bucuresti, trimis in judecata de procurorii DNA in stare de arest pentru luare de mita

Dan-Constantin Iarim, inspector antifrauda la Directia Regionala Antifrauda Fiscala Bucuresti, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru luare de mita, informeaza.

Sase profesori de la Universitatea de Medicina din Craiova, trimisi in judecata pentru luare de mita. Studentele au platit si cu bani, si cu favoruri sexuale

Sase profesori din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Craiova au fost trimisi in judecata pentru luare de mita. Cadrele didactice sunt acuzate ca au primit mii de euro, bijuterii si cosmetice ca sa ii scape pe studenti de febra examenelor si sa le dea note bune.

Ginerele lui Vasile Blaga, trimis in judecata pentru evaziune fiscala. Anchetatorii au pus sechestru pe 68 de masini inmatriculate pe firma acestuia

Ionut Rudeanu, ginerele copresedintelui PNL Vasile Blaga, a fost trimis miercuri in judecata pentru evaziune fiscala, anunta B1 TV. Potrivit anchetatorilor, in perioada 2010 2014, persoanele vizate prin.

Ginerele lui Vasile Blaga, trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Ginerele lui Vasile Blaga a fost trimis in judecata, sub control judiciar, de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este cercetat pentru evaziune fiscala.

Primarul comunei Stelnica trimis in judecata pentru conflict de interese

Procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel PCA) Bucuresti au dispus trimiterea in judecata a primarului comunei Stelnica, judetul Ialomita, Costel Brates sub aspectul savarsirii infractiunii de conflict de interese, potrivit unui comunicat PCA, remis azi redactiei.

Preot de la Biserca Sfantul Gheorghe din Capitala, despre Vadim Tudor: Dorinta lui a fost sa i se savarseasca slujba de inmormantare in aceasta biserica pentru ca aici a fost prohodit si Mihai Eminescu

Unul dintre preotii de la Biserca Sfantul Gheorghe din Capitala, unde a fost depus trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor, a declarat marti ca liderul PRM si-a dorit ca slujba sa de inmormantare sa.

Preot de la Biserca Sfantul Gheorghe din Capitala, despre Vadim Tudor: Dorinta lui a fost sa i se savarseasca slujba de inmormantare in aceasta biserica pentru ca aici a fost prohodit si Mihai Eminescu (VIDEO)

Unul dintre preotii de la Biserca Sfantul Gheorghe din Capitala, unde a fost depus trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor, a declarat marti ca liderul PRM si-a dorit ca slujba sa de inmormantare sa.

Presedintele Klaus Iohannis, dat in judecata pentru un milion de euro

Virgil Gabriel Paun, revolutionar cu acte in regula si aprig contestatar al celor care au primit ilegal beneficii de pe urma evenimentelor din decembrie 1989, este un avocat membru al Partidului National Taranesc.

Aparitie socanta intr-un mall din Capitala. Trecatorii si-au facut cruce si s-au pus pe facut poze

Clientii unui complex comercial din Bucuresti, dar si trecatorii prezenti la fata locului au ramas uimiti, duminica seara, cand au remarcat bijuteria parcata in fata mall-ului, scrie ziarulring. ro. Bolidul,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )